Подарък за новородено момче

Раждането на детенце е важно събитие за всеки родител. Момче или момиче, бебчето е нов член на семейството.

Ако ни предстои да ходим на гости при наши близки или познати, за да се порадваме заедно с тях на новороденото им бебе, непременно трябва да изберем някакъв подарък.

Кои подаръци са подходящи за новородено момче?

Играчките са универсален подарък и понеже детенцето е много малко, за такава възраст би подхождала дрънкалка за количка или играчка за баня, количка от плат +дрънкалка, плюшена или музикална играчка, плюшен пискун, музикална въртележка за легло и др.

Текстилните предмети също са класически подарък, като те най-вече ще улеснят майката. Това са различните комплекти дрешки в подходящ за момченце цвят, чорапки, одеялце, пелени или възглавничка.

Бебешките аксесоари се предлагат на пазара в голямо разнообразие. Винаги можем да изберем например подложка за повиване или за хранене; обезопасители за контакти, шкафове и ъгли, кенгуру или ергономична възглавница.

Бебефонът или видеофонът са голямо улеснение за родителите, така че, ако решим подаръкът ни да е малко по-скъп, това е един добър избор.

Залъгалките и гризалките винаги се ползват дълго време и можем да ги комбинираме с още някакъв подарък.

Шишетата, бибероните и бебешките чаши са от първа необходимост за пълното обслужване на бебето. Можем да се ориентираме към момчешки комплект, съдържащ шише, неразливаща се чаша, четка за шишета и биберони или пък да закупим помпа за кърма.

Електроуредите са част от най-нужните неща за семейството с малко бебе. Можем да направим своя избор между различни артикули от тази категория като: бебешки кантар, овлажнител за въздуха, подгревател за шишета, кухненска везна, стерилизатор и др. Малко по-скъпи са уреди като тези за здравословна храна и за готвене на пара с допълнение блендер.

Хигиената на бебето е грижа най-вече на майката и тя ще избере необходимата козметика по своя преценка, но можем да подарим полезни неща като хавлийка, термометър, гърне, столче за баня и др. Ако искаме да отделим повече средства, чудесен избор е бебешката вана или стойката за вана.

Уникалният личен подарък за малкото момченце е нестандартен начин да покажем  своята радост от щастието на семейството. Такъв подарък може да бъде фоторамка със  сребърно покритие, фотоалбум, стъклена кутия за спомени за момче, сребърна лъжичка-сърце, сребърна или златна гривна с червен конец – кръст, сребърен медальон, посребрена икона, комплект кутийки „Моето първо зъбче” и „Моята първа къдрица” и др.

Какъвто и подарък да изберем, трябва да съобразим, че в случая е за момче. Не само цветът на подаръка, но и детайлите по него трябва да показват нашето персонално отношение. Освен това подаръкът трябва да отразява и същността на събитието. И ако решим той да бъде по-скоро практичен, това в никакъв случай няма да намали радостта от получаването му. Най-важното подаръкът да е красив, с добро качество и поднесен с топла радост от появата на малкия мъж.