Забавни подаръци за мъже

Когато става въпрос за подаръци, мъжете често се шегуват, че не пият цветя и бонбони. Това си е точно така, защото бутилка хубаво вино или уиски винаги би доставила радост на по-голяма част от силния пол. Още повече, че се отнася към „практичните” подаръци, а всички мъже обичат точно такива.

Ако искаме обаче да подарим на мъж нещо, което едновременно да е практично и интересно, можем да помислим за по-забавен подарък. Той ще бъде нещо по-различно и ще достави на всеки мъж радост, стига да има чувство за хумор. Поводът може да бъде най-различен – рожден или имен ден, Св.Валентин, личен празник или просто да няма повод.

Какви забавни подаръци можем да изберем в зависимост от интересите на мъжа?

1.Аксесоари за любители на хубави питиета.

Ако мъжът е ценител на хубавото вино, един термометър за бутилка вино ще му показва кога напитката е готова за консумация. Комплект каменни кубчета за уиски няма как да не го впечатлят, защото ще охладят питието, без да го разредят. За почитателите на бирата е подходяща шапка с козирка и метална отварачка. Можем да се ориентираме и към ключодържател с бутилчица с глътка питие в нея или стилна и компактна манерка със скрита чаша за ценители.

2.Подаръци за мъже с афинитет към различните инструменти.

Обикновено тези мъже притежават всякакви инструменти, но може би нямат гривна с магнит за инструменти. Всички по-малки болтчета, винтчета и гайки ще бъдат винаги под ръка на майстора.

Забавни са и джобните инструменти за оцеляване, сгъваемият джобен нож във формата на кредитна карта, мултифункционалният малък ключодържател с инструменти, химикалът с нивелир, отвертка, линия и стилус.

3.Подаръци за ловци и риболовци.

Мъжете с такова хоби ще изпитат голямо удоволствие от практичния, но и забавен подарък, свързан с тяхното любимо занимание. Интересни подаръци са такива като чадър за дъжд – пушка, термос – патрон, флашка – куршум, шише  глиган с чашки, чаша риба и др. подобни.

4.Геймърски подаръци и технологични джаджи.

Сред предложенията на пазара за мъже геймъри има много интересни като метален 3D ключодържател – Play Station, геймърска чаша за кафе, настолна лампа със звук “Super Mario” и др. Технологичните джаджи не отстъпват по разнообразие и оригиналност – USB нагреватели за кафе с различна форма, антистрес химикалки и ключодържатели, антигравитационни глобуси, прожекционни и бягащи будилници, нестандартни флашки и др.

5.Подаръци за спортуващи мъже.

За феновете на спорта можем да изберем уникален и забавен подарък, който ще предизвика усмивка и ще създаде настроение. Такъв подарък е например баскетболният кош за хартия със звук, лъжицата за културисти, чашата – бокс, каската за бира и др.

6.Подаръци за мъже авантюристи.

Избираме ли подарък за мъж, който обича да пътува и като цяло приключенията, бихме му доставили огромна наслада с различни скреч карти, с мултифункционален инструмент за велосипед, с шапка с вентилатор и соларен панел, с електрическа термозатопляща кутия за обяд, със самонадуваемо кресло за плаж и още много подобни артикули, предназначени за отдих и пътуване.

Мъже, които се занимават с музика, може да изненадаме приятно с караоке микрофон за телефон с тонколонка или килимче – пиано за тоалетна със звук, а мъжете фотографи – с чаша обектив или с флашка камера.

Мъжът готвач би харесал нож за рязане на пица с формата на моторче, шпатула за барбекю – мачете, сладкарска кухненска везна – таблет или кухненска дъска „Петно”. Все наистина малко странни, но полезни и шеговити подаръци.

Разбира се, на пазара се предлагат и много забавни игри като парти и алкохолни игри, дартс с бирени капачки, пъзели и др., които биха забавлявали всеки мъж, ако ги сподели със семейството или приятелите си.

И накрая, да не забравяме, че някои мъже обичат силните усещания. Един полет с делтапланер, скок с парашут или бънджи, рафтинг, конна езда или друго преживяване може и да не е само по себе си шеговито, но пък ще забавлява истински човека, на когото сме го подарили.

Ако със своя подарък, какъвто и да е той, сме успели да доставили радост и сме предизвикали добро настроение на неговия получател, тогава наистина сме успели да покажем своето уважение и внимание.