Весела Коледа, си желаем навред!
Весела Коледа със усмивки безчет!
Под елхата подаръци има за теб,
ах, нека запеем, ний нещо в дует!

С кънки, шейнички или пък ски,
от утре започваме зимни игри!
Но днес ти на време в леглото легни,
бъди ти добричко, очи затвори
и в съня си еленчета северни срещни!

Весела Коледа и щастлива Нова Година! Желая на теб и на цялото ти семейство благоденствие, любов и успех! Бъдете много щастливи и сбъднете всичките си мечти, през Новата година! Нека всяко начинание, ви спори с лекота. Дано винаги в дома ви цари мир, любов и радост! Честита Нова Година!

Магията на Коледа никога не свършва, а най-големият подарък са семейството и приятелите! С най-добри пожелания по случай празника!

Пожелаваме Ви здраве и успехи на Коледа. Нека това време Ви напълни сърцата със спокойствие и радост. Нека благоденствието на Божия младенец Ви следва през целия Ви живот, а коледните пожелания да се сбъдват във всеки един момент!

Весел празник Ви желаем в деня на Коледа! Бързо сбъдване на мечтите, Топлина, вяра и късмет, а през Новата година – да откриете любовта!

Дядо Коледа с шейната долетява, на всяко дете – желанието изпълнява! Да сте живи, здрави, весели, румени и засмени!

Празникът светъл, нека топли сърцето, а зимата принася първата звезда, която дава надежда за следващата година!

Нека магичната сила на Бъдни вечер Ви донесе радост и мир. А Новата година Ви дари с щастие! С най-добри пожелания за Коледа и Щастлива Нова година Ви желаем.

В тази заснежена Бъдни вечер, където камбаните бият, приемете с най-добри пожелания моите желания за много здраве и късмет, а през Новата година всичко да върви по мед!

Весела и щастлива Коледа, сбъдване на всички мечти и успех Ви желаем!

Наближаването на Новата година, не е само период на щастие и радост, а и за равносметка и нови обещания. Желаем Ви много оптимизъм и вяра, нека новото утро донесе хиляди възможности за сбъдване на най-съкровените мечти!

С настъпването на коледните празници, Ви желаем мир в сърцата и любов в душата! Бъдете благословени!

С настъпването на коледните празници, Ви желаем мир в сърцата и любов в душата! Бъдете благословени!