Подарък за бебе

Най-голямата радост за всяко семейство е когато им се роди дете. В случай, че наши близки ли приятели имат новородено бебче, един хубав подарък би изразил желанието ни да съпреживеем тяхното щастие.

Но какъв подарък, едновременно практичен, функционален и оригинален, да изберем? Дори да имаме някакви идеи в главата си, добре е да говорим предварително с родителите, за да не дублираме подаръка. Губим елемента на изненада, но е хубаво да знаем от какво точно имат нужда. Можем да разберем това и от техни роднини и близки.

Днес пазарът е достатъчно наситен със стоки, включително и за най-малките. Конкуренцията между производителите е голяма и в морето от продукти няма да ни е трудно да се спрем на най-подходящия.

Първото, за което се сещаме, е текстилът. Дрешката например е най-подаряваният, но така необходим подарък. Добре е да е памучна. Сред другите текстилни подаръци могат да бъдат лигавник, одеалце, пелени или хавлийка.

Второто нещо, което е най-подарявано обикновено, са играчките. Днес има голям избор на музикални играчки и въртележки, а гумена гризалка за новорастящите зъбчета на бебчето също е нужна. Защо да не купите и играчки или гумени книжки за баня.

Бебешкият тоалет е много важно нещо, така че може да се спрете на анатомична ваничка, гърне с частично гумено покритие, бебешка козметика, бебешки козметични инструменти или чанта за бебешки аксесоари.

Когато бебето проходи, ще са му нужни проходилка и колани за прохождане, а ако родителите нямат още креватче, вашият подарък ще им помогне много.

Бебчето бързо расте и на 5-6 месеца ще има нужда от столче за хранене. Това е чудесен подарък, а може да изберете още прибори и съдове за хранене, биберон или персонализирана именна лъжичка.

На родителите неведнъж ще се налага да вземат със себе си малкото човече при пазаруване или пътуване. Можете спокойно да изберете за подарък подходяща бебешка количка, столче за кола, кошарка или кенгуру.

Има и подаръци за родителите, които ще има бъдат незаменими помощници. Майката ще има нужда от помпа за кърма, а за двамата родители ще бъдат от полза книжката за родители, бебефонът, овлажнителят за въздух, уредът за затопляне на мляко, стерилизаторът, лазерният термометър и дори фотоапаратът или видеокамерата.

Оригинален ще бъде подаръкът ви, ако бъде албум или дневник за първите дни на бебето, кутийката за спомени или просто една фотосесия, уговорена с професионален фотограф.

Изключително приятно ще бъде на родителите, ако им подарите истинско дръвче, което те ще засадят, за да расте заедно с детето им.

Ако нашият подарък е качествен и добре избран, ще бъде едно чудесно допълнение към щастието на семейството.