10 начина да празнувам на нова година

По стара традиция, Нова година е празникът, за който се подготвяме най-много, и който очакваме с най-голямо нетърпение, когато наближи. Причината за това се крие дълбоко в нашето детство, когато с нетърпение чакахме да удари полунощ, за да дойде Дядо Мраз (сега Дядо Коледа). Как да отпразнуваме този празник така, че да остане незабравим? Отговорът на този въпрос ще намерите в нашите 10 предложения за това.

Вариант 1: Отидете някъде на екскурзия с приятели. Ако изберете далечно и непознато място, може да си прекарате много добре, и да правите каквото си поискате, без да се притеснявате, че клюкарките в квартала ще говорят за Вас, един месец след това.

Вариант 2: Като моржовете. Отидете на море точно за Нова година. Хората ходят лятото – Вие бъдете различни. Посрещнете празника на открито, на плажа, и не пропускайте да се изкъпете в морето. Съветвам Ви обаче, къпането да го оставите за през деня на първи януари, защото знаете, колко опасно може да бъде морето вечер.

Вариант 3: На планина. Нова година е зимен празник, и няма нищо по-хубаво то това, да го посрещнете в типично зимна обстановка. През последните години, на Нова година времето е, все едно е пролет. В планината обаче, почти винаги има сняг по това време. Отидете на някоя хижа, и посрещнете празника в типична Новогодишна обстановка.

Вариант 4: Няма по-щур празник от този, прекаран в подходящата компания. Съберете най-щурите си приятели, и си спретнете най-невероятното посрещане на Нова година.

Вариант 5: Дори да сте със семейството си на празника, пак може да отпразнувате Нова година по незабравим начин. Пригответе им някаква изненада, например торта. Точно в полунощ, когато решите да разрежете тортата, тя може да гръмне. Използвайте конфети, или други подобни фойерверки, които са предназначени за използване на закрито, и които са безопасни.

Вариант 6: Ако сте стабилни и издържате на студ, спретнете си купон на открито. За всеки случай, може да си запалите и огън, за да не замръзнете. Съберете всички ентусиасти, които подкрепят идеята Ви, и дерзайте.

Вариант 7: Резервирайте си място в заведение. Но не просто в заведение, а в такова, където има специална организирана програма – забавление, музика и танци, томбола със закачливи подаръци и т.н.

Вариант 8: Във въздуха. Тъй като е рисковано да летите с балон посреднощ, и особено на Нова година, когато различни фойерверки и други изстрели летят в небето, може да си подсигурите такъв, да го вържете здраво за земята, и той да се издигне до определена височина, на безопасно място.

Вариант 9: И ако до сега не сте били на концерт на открито в Новогодишната нощ, то сега е моментът да го сторите. Ще бъдете сред хиляди познати и непознати хора, а и ще се наслаждавате на хубава музика. Подсигурете си обаче хапване и пиене, тъй като на площада такива не се предлагат.

Вариант 10: Дайте воля на въображението си. Сигурни сме, че ще измислите много по-щури идеи за отпразнуване на нова година, и точно Вашата идея ще е най-щурата. Не се стеснявайте, споделете идеята си с приятели, и със сигурност ще имате последователи, с които да я осъществите.