Уникален подарък за жена

Уважаеми мъже, всички знаем колко трудно Ви е, когато трябва да изберете подарък за любимата жена. А колко по-трудно става, ако от скоро се виждате с дамата, или пък сте поканени на празник на своя колежка?!  Още по-сложно става, ако дамата не Ви е много близка, или не се познавате достатъчно. За това, сега ще Ви подхвърлим няколко идеи, с които може да очаровате всяка жена.

И все пак, ако ще избирате подарък за своята любима, то едва ли ма човек, който да знае по-добре от Вас, от какво се нуждае дамата, и на какво би се зарадвала най-много. Тогава, със сигурност изборът Ви ще е доста по-лесен – нов смартфон или таблет, красиво златно бижу, еротично бельо, любим парфюм или друга козметика, всеки един от тези подаръци ще зарадва любимата Ви жена. И главната причина за това е жестът – фактът, че сте се сетили, и сте положили усилие, за да изненадате жената до Вас.

Какво правите обаче, ако трябва да изберете подарък за дама, с която се познавате от скоро, или за такава, която не Ви е много близка? В този случай, таблетът и смартфонът са твърде скъпи подаръци, златното бижу също, еротичното бельо носи недвусмислени послания и не е ясно как ще реагира получателката ме, а парфюмът и козметиката – вероятността да уцелите вкуса на дамата, е почти нулева.

Вижте, елегантен ръчен часовник обаче, ще зарадва всяка дама, а освен това няма скрити послания, не е скъп, и вероятността жената да не го хареса, е минимална. Това го прави подходящ за всяка дама, без значение какви са отношенията Ви с нея.

Друго нещо, подходящо за подарък за всяка дама, независимо от отношенията Ви с нея, би било оригинална и нестандартна чаша. Няма човек, който да не пие кафе или чай, така че един такъв подарък ще зарадва всеки свой получател.

Козметичен несесер, красива брошка или диадема, уникален ключодържател, и всичко друго, неносещо в себе си неприлични послания, са подходящ подарък за жена, която не познавате добре, или не чувствате толкова близка.