Идеи за подаръци на жена

Всички жени обичат подаръците, защото ги карат да се чувстват значими и обичани. А те от своя страна са готови още повече да раздават своята топлина и обич на околните.

Но как да изберем подарък, който искрено да зарадва една жена?

Има няколко неща, за които трябва да помислим, преди да започнем да обикаляме магазините или да търсим подаръци в интернет. Понеже хубавият подарък всъщност е нашият комплимент за личността на съответната дама, нека се замислим:

– какви са нейните вкусове и нейният стил

Това означава да сме достатъчно наблюдателни, за да забележим носи ли бижута и какви, как се облича и гримира, какви цветове предпочита и др.

– какви теми на разговор я вълнуват

От начина, по който слуша и се включва в разговора със свое мнение по различни теми, можем да добием представа дали обича да чете, да слуша музика, да спортува, да пътува и пр.

– какво купува най-често за себе си

Зависи доколко сме близки с жената, но ако сме имали възможност да пазаруваме често с нея, ще знаем какво обича да купува за себе си.

Кои идеи за подарък биха улеснили избора ни?

Сред многообразието от предложения за женски подаръци не е много лесно да открием най-подходящия. Но въоръжени с търпение и познавайки предпочитанията на дамата, това няма да е толкова трудно.

Ето някои конкретни идеи за подарък:

Женски принадлежности като дамска чанта, бижу, шал, портмоне и кутия за бижута са добър избор. Трябва обаче да внимаваме за качеството на продуктите, да изберем правилния цвят и да заложим и на красивия им външен вид.

Можем също да изберем комплект за маникюр и педикюр, сешоар, преса за коса, дори и оригинално огледало. Ако се спрем на козметика, нека е натурална и бяла, предназначена за подхранване на кожата. Така няма да рискуваме с парфюм, който е традиционен подарък, но все пак може да не случим с подходящия аромат.

Ако избираме подарък за любимата си  жена, тогава можем да се погрижим за нейния комфорт с халат за баня, електрическо одеало, възглавничка с мемори пяна, дори бельо.

Знаем, че една жена винаги иска чантата й да е подръка, така че една закачалка за чанта за маса, аксесоар за телефона или флашка  бижу също са интересен избор.

Практични подаръци не обичат всички жени, но по наша преценка можем да закупим красиво спално бельо, хлебопекарна, кафемашина, сервиз за сладкиши и др.

Подаръци за свободното време като например домашно животинче, ваучер за екстремен спорт, комплект книги от любим автор, билет за концерт и др. биха трогнали със своята нестандартност всяка жена.

Романтичните подаръци са подарена емоция, така че билети за екскурзия, полет с хеликоптер или ръчно изработена рамка с ваша обща снимка ще оставят незабравими спомени .

Ако вече сме направили своя избор за подарък, който е някаква вещ, да не забравяме да го поднесем опакован красиво, защо не и с допълнение от цвете, шоколад и непременно с усмивка.