флашка - медальон сърце подарък

Знаем, че мъжете рядко, а и доста трудно, се отпускат да говорят за чувствата си. И не само това. Те адски се затрудняват, когато трябва да изберат подарък за своята любима, независимо какъв е поводът. За това, сега ще Ви подхвърлим една малка идейка за подарък за Вашата нежна половинка. Нещото, за което говоря, спокойно може да бъде наречено три в едно. Защо? Защото може да се носи като колие, ще върши страхотна работа на притежателката си, а освен това, винаги ще й напомня, колко много я обичате.

Става дума за флашката-медальон сърце. Самата й форма, винаги ще говори на притежателката й, за Вашата огромна нестихваща любов към нея. Фактът, че е снабдена с верижка, позволява на Вашата любима да я закачи на врата си, и да я носи като страхотно колие. А това, че реално медальонът е флашка, ще и върши страхотна работа – тя винаги ще й е под ръка, за да съхранява данни и файлове на нея.

Тази уникална флашка е с твърд корпус, който не позволява нараняването й, и съответно загуба на данните от нея. За по-плътното затваряне на сърцето, флашката е снабдена с магнит. Висококачественият чип, който флашката притежава, позволява многократно изтриване и записване на данни на нея – над 100 000 пъти. Флашката е в състояние да работи нормално, при температури от –20 до +50 градуса по Целзий.

Флашката се предлага с различен капацитет, а на нея притежателката й може да записва музика, снимки, спомени, документи и каквото още и дойде на ума.

За такъв специален и функционален подарък, флашката-медальон с формата на сърце, е с уникално ниска цена. Цветът й е сребрист, което я прави подходяща за носене като колие, с всеки дамски тоалет.

Уважаеми мъже, не се колебайте и зарадвайте своята любима жена с този невероятен подарък. Покажете й, че я обичате безкрайно много! Тя ще бъде очарована, изненадана, възхитена!